Results 49 - 54 of 135Show:     Items Per Page
 • product06 product06
  UC-XL Winterhalter Подпултна машина за миење садови, со можност за миење и пекарски плехови 600 х 400 мм
 • UF-L UF-L
  WINTERHALTER UF-L машина за миење кујнски прибор, особено погодна за миење алати и прибор во месарници, кланици, пекарници. Можност за миење на пекарски плехови со димензии 600 х 800 мм.
 • UF-M UF-M
  Професионална машина за миење пекарски- слаткарски прибор, производ на WINTERHALTER- Германија,тип UF-М *моќен систем за миење со регулација на притисокот VARIO POWER, *систем за филтрација на нечистотиите во водата за миење со Mediamat...
 • UF-XL WH logo64
  Професионална машина за миење пекарски- слаткарски прибор, производ на WINTERHALTER- Германија,тип UF-XL *моќен систем за миење со регулација на притисокот VARIO POWER, *систем за филтрација на нечистотиите во водата за миење со Mediamat...
 • konz otv konz 2
  Ѕидни конзолни полици, на 1 или 2 нивоа
 • greentabs greentabs
  Актив Грин Таблети за чистење 150 парчиња (само за iCombi)
Results 49 - 54 of 135Show:     Items Per Page