WINTERHALTER машини за миење садови (МАК-ОПРЕМА)

wh header cat

»НИЕ СЕ ГРИЖИМЕ ЗА МИЕЊЕТО САДОВИ!«

Ние сме Winterhalter, експертите за миење садови. Семејна компанија која веќе е во нејзината трета генерација. Ние сме пример за професионални решенија во полето на комерцијално миење садови. За квалитет и сигурност. Клиентите насекаде низ светот нè ценат како доверлив партнер. Што можеме да сториме за вас?

Машини за миење садови кои ги задоволуваат највисоките стандарди за квалитет – произведени во Германија и Швајцарија. Хемиски средства за специфична употреба развиени во нашата сопствена лабораторија. Различни уреди за третман со вода. И соодветни додатоци за оптимален работен тек. Сето ова е дел од Winterhalter. Како експерти за миење садови, ние имаме сопствени стандарди: секој дел вклучен во процесот на миење мора да покаже максимални перформанси. И сите делови мора да дејствуваат заедно за да се постигне оптимален резултат. Добре дојдовте при комплетниот систем на Winterhalter!

Јавете ни се, го имаме вистинското решение за Вас: 02/2430-777 или пишете ни на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Results 1 - 6 of 10Show:     Items Per Page
 • CTR CTR
  CTR- Компактна машина за миење садови со пренос на корпи Моќна технологија за миење на големи количини на садови. Различни типови на садови преку целиот ден. Произведени според специфичните барања за ефикасен процес на миење.
 • PT500 otv PT500 zatv
  Машина за миење садови со хауба, WINTERHALTER- Германија, модел РТ-500 Теоретски капацитет:60/30/15 корпи/час Напон: 400V Корпа 500 х 500 мм Снага: 9,1/ 13,2/ 14,7 kW греење на бојлерот: 10,8 kW Висина на отворот: 440 mm Вградено: Пумпа...
 • PT-L otv PTL zatv
  Машина за миење садови со хауба, производ на WINTERHALTER- Germany, модел PT-L , капацитет: 44/32/22 корпи/час и брз програм 72 корпи/ час, +програм за самочистење, големина на корпа 500 х 500 и 500 х 600 мм, чиста влезна висина: 440...
 • PTM otv PTM zatv
  Машина за миење садови со хауба, производ на WINTERHALTER- Germany, модел PT-L , капацитет: 44/32/22 корпи/час и брз програм 72 корпи/ час, +програм за самочистење, големина на корпа 500 х 500 мм, чиста влезна висина: 440 мм, двоѕидна хауба...
 • PT XL zatv PT-XL otv
  Машина за миење садови со хауба, производ на WINTERHALTER- Germany, модел PT-XL , капацитет: 44/32/22 корпи/час и брз програм 72 корпи/ час, +програм за самочистење, големина на корпа 500 х 500 и 500 х 600 мм, чиста влезна висина: 440...
 • ucl WH logo
  Подпултна машина за миење садови, WINTERHALTER, UC-L Masterpiece, димензија на корпа 500 х 500 мм, чиста влезна висина 404 мм, 3 програми+1 брз програм- 66 корпи/час, капацитет 24 / 28 / 40 корпи/ час, - Интуитивен и лесен за користење...
Results 1 - 6 of 10Show:     Items Per Page