Скари (МАК-ОПРЕМА)

ez-t89pk

Скари
Куќиштето на скарите е изработено од нерѓосувачки лим AiSi304. Горните плочи за печење храна се изработени од специјален тврд хромиран обложен челик или тешко леано железо-гус со висока топлинска спроводливост.
Хромирани површини значително го намалуваат лепењето на храната. Достапни се рамни, ребрести или комбинирани горни плотни. Во сериите 700 и 900 има и скари на лава камен, особено погодни за стекови и риби.
Горните површини и лентите за капење масло се исто така изработени од нерѓосувачки челик AiSi304. Скарите со широчина од 800 mm имаат две одделно контролирани зони за печење. Сите скари се опремени со ногарки од не'рѓосувачки челик.

 

Results 1 - 6 of 9Show:     Items Per Page
Results 1 - 6 of 9Show:     Items Per Page