Хоризонтални разладни пултеви (МАК-ОПРЕМА)

razladno postolje

Хоризонталните разладни пултеви се неопходни во една современа кујна, како за складирање на намирниците, така и за организацијата на работењето и искористувањето на работниот простор. Ги имаме во различни величини и различни конфигурации.

Јавете ни се, го имаме вистинското решение за Вас: 02/2430-777 или пишете ни на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

There are no products in this category.