Кипери (МАК-ОПРЕМА)

ekp-120

Кипер- тави
се карактеризираат со цврста челична конструкција; куќиштата и страниците се целосно изработени од не'рѓосувачки челик AiSi304. Капакот е опремен со федер за баланс и е прицврстен на рамката со шарка сместена зад садот. Тавата се крева рачно преку тркало сместено во предниот дел или со копче преку електро-мотор (опционално). Садовите се изработени од не'рѓосувачки челик AiSi304  или леано железо.

Results 1 - 3 of 3Show:     Items Per Page
Results 1 - 3 of 3Show:     Items Per Page