Ледомати (МАК-ОПРЕМА)

icematic logo

ЛЕДОМАТИ 

Апарати за правење мраз од реномираниот италијански производител ICEMATIC.

Инокс надворешност, водено или воздушно ладење, капацитети од 20- 500 кг.

За сите информации јавете се на 02/2430-777 или пишете ни на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Results 1 - 6 of 8Show:     Items Per Page
Results 1 - 6 of 8Show:     Items Per Page