Дополнителна опрема (МАК-ОПРЕМА)

gastronorm

ОРИГИНАЛ RATIONAL ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

-Вистинските состојки за вашиот успех

Садови и плехови за печење

GN Садови од некорозирачки челик

GN Перфорирани садови од некорозирачки челик

Мрежи за печење пилиња

Мрежи за фритирање

Мрежа за печење ребра

Решетка за печење компири

Пекарски плех- перфориран

Плоча за скара и пица (двострана)

Плoча за скара и печење (двострана)

Решетка за скара (двострана)

Мулти- Пекач

Решетка за скара CombiGrill

Решетка инокс

Модла за мафини

Results 1 - 6 of 18Show:     Items Per Page
Results 1 - 6 of 18Show:     Items Per Page