Winterhalter Средства за машинско миење садови (МАК-ОПРЕМА)

Chemi

Средства за машинско миење садови и хигиена во професионални кујни

Лесно и тешко извалкани садови. Садови од најразлични материјали.

Без дамки и со блескава чистота. WINTERHALTER го има соодветното средство за секоја намена.

Информации и нарачки на тел. 02/2430-777 или This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Results 1 - 6 of 8Show:     Items Per Page
Results 1 - 6 of 8Show:     Items Per Page