iCombi Pro (МАК-ОПРЕМА)

rationa icp9

iCombi Pro.
Новиот стандард.

Пржење, печење, скара, готвење на пареа, фритирање, поширање, се во една единица, сè на приближно  1 м2. Благодарение на интелигенцијата, iCombi Pro реагира динамички во промена на барањата. Дали вратата од готвењето е отворена премногу долго? Дали има повеќе чипс од последниот пат? Системот за готвење автоматски ги прилагодува влажноста, брзината на воздухот и температурата. За посакуваниот резултат. Одново и одново.

 

Пријавете се на нашите презентации со готвење во живо:

на е-маил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

или на телефон: +389 22 430 777

Преземете го каталогот тука.

 

Results 1 - 6 of 7Show:     Items Per Page
Results 1 - 6 of 7Show:     Items Per Page