RATIONAL системи за готвење (МАК-ОПРЕМА)

rationa icp

iCombi Pro.
Новиот стандард.

 Јавете ни се, го имаме вистинското решение за Вас: 02/2430-777 или пишете ни на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

      Пржење, печење, скара, готвење на пареа, фритирање, поширање, се во една единица, сè на приближно  1 м2. Благодарение на интелигенцијата, iCombi Pro реагира динамички во промена на барањата. Дали вратата од готвењето е отворена премногу долго? Дали има повеќе чипс од последниот пат? Системот за готвење автоматски ги прилагодува влажноста, брзината на воздухот и температурата. За посакуваниот резултат. Одново и одново.        

 50% ПОГОЛЕМА ПРОДУКТИВНОСТ

Заборавете на уредите за готвење што одземаат многу простор и оставете iCombi Pro да ја заврши работата на помалку од 1 м2. Месо, риба, живина, зеленчуки печива. À la carte, кетеринг, достава на храна и секојдневно јадење. Високо ниво на продуктивност, како резултат на соработката на интелигентни асистенти. Со моќна циркулација на воздухот и дехидрација, iDensityControl генерира 50% * поголема продуктивност со околу 10% * пократко време за готвење. Исто така, дава конзистентни и униформни резултати. Во исто време, интуитивниот оперативен концепт обезбедува највисоко ниво на поддршка на корисниците и помалку шанси за грешки. Така што производството може едноставно да
продолжи со работа.

Резултатот кој го барате

Имате цел, следете ја без компромис со интелигенцијата на iCombi Pro.
На пример: Понекогаш треба да добиете 5 стека подготвени во исто време, понекогаш 100, сите со ист квалитет. За да се постигне ова, iCombi Pro континуирано ја проверува состојбата на храната со посакуваниот резултат, го пресметува напредокот во готвењето и интелигентно ја прилагодува температурата. Што ако гостите пристигнат порано а зеленчукот на скара сè уште не е подготвен? Тогаш преминувате од единечно на мешано полнење. ICombi Pro ги регулира параметрите на готвење за да можете да ги подготвите и двете во исто време. Или се премисливте и сакате различен резултат? Тогаш, влезете во процесот на готвење и променете го саканиот резултат.
ICombi Pro оптимално ќе ги прилагоди температурата и времето.
Резултатот ќе ве убедува секој пат. Може да се репродуцира во кое било време без разлика кој работи со системот за готвење.

Мешано полнење

Живот во кујната: стрес и брзање да се подготви сè во
исто време и на време. Логистички предизвик дали се користи пенкало и хартија или софтвер. Нема повеќе. Затоа што сега iCombi Pro со iProductionManager преземаат: Едноставно изберете го јадењето на дисплејот и тој ќе ви покаже што друго можете да приготвите во исто време. Вие треба само да одредите дали сакате да готвите со време или енергетски ефикасно. Системот ќе го следи секое ниво поединечно, така што времето за готвење се прилагодува интелигентно на количината и посакуваниот резултат.
Вие одлучувате дали сакате храната да започне да се готви во исто време, или да заврши готвењето во исто време. Како и да е, iCombi Pro ќе ви каже кога нешто треба да се стави во комората за готвење - et voilà, храната е подготвена.

There are no products in this category.