Results 37 - 42 of 135Show:     Items Per Page
 • Sold
  iVario Pro 2-XS iVario Pro 2-XS
  Мулти- функционален апарат за готвење iVario 2-XS
 • iVario Pro 2-S iVario Pro 2-S
  Мулти функционален апарат за готвење iVario Pro 2-s
 • Sold
  iVario Pro L iVario Pro L
  Мулти- функционален апарат за готвење iVario Pro L
 • Sold
  iVario Pro XL iVario Pro XL
  Мулти-функционален апарат за готвење RATIONAL iVario Pro XL
 • PT500 otv PT500 zatv
  Машина за миење садови со хауба, WINTERHALTER- Германија, модел РТ-500 Теоретски капацитет:60/30/15 корпи/час Напон: 400V Корпа 500 х 500 мм Снага: 9,1/ 13,2/ 14,7 kW греење на бојлерот: 10,8 kW Висина на отворот: 440 mm Вградено: Пумпа...
 • PT-L otv PTL zatv
  Машина за миење садови со хауба, производ на WINTERHALTER- Germany, модел PT-L , капацитет: 44/32/22 корпи/час и брз програм 72 корпи/ час, +програм за самочистење, големина на корпа 500 х 500 и 500 х 600 мм, чиста влезна висина: 440...
Results 37 - 42 of 135Show:     Items Per Page