Results 43 - 48 of 135Show:     Items Per Page
 • PTM otv PTM zatv
  Машина за миење садови со хауба, производ на WINTERHALTER- Germany, модел PT-L , капацитет: 44/32/22 корпи/час и брз програм 72 корпи/ час, +програм за самочистење, големина на корпа 500 х 500 мм, чиста влезна висина: 440 мм, двоѕидна хауба...
 • PT XL zatv PT-XL otv
  Машина за миење садови со хауба, производ на WINTERHALTER- Germany, модел PT-XL , капацитет: 44/32/22 корпи/час и брз програм 72 корпи/ час, +програм за самочистење, големина на корпа 500 х 500 и 500 х 600 мм, чиста влезна висина: 440...
 • tg350 tg350
  TG350 Моќна саламорезница со голем нож од 350 мм, за сечење на пршута, шунка, како и кашкавал без проблем.
 • ucl WH logo
  Подпултна машина за миење садови, WINTERHALTER, UC-L Masterpiece, димензија на корпа 500 х 500 мм, чиста влезна висина 404 мм, 3 програми+1 брз програм- 66 корпи/час, капацитет 24 / 28 / 40 корпи/ час, - Интуитивен и лесен за користење...
 • ucm WH logo2
  Подпултна машина за миење садови, WINTERHALTER, UC-M Masterpiece, димензија на корпа 500 х 500 мм, чиста влезна висина 309 мм, 3 програми+1 брз програм- 66 корпи/час, капацитет 24 / 28 / 40 корпи/ час, - Интуитивен и лесен за користење SmartTouch...
 • UCS WH logo1
  Подпултна машина за миење чаши и чинии, WINTERHALTER, UC-S Masterpiece, димензија на корпа 400 х 400 мм, чиста влезна висина 309 мм, 3 програми+1 брз програм- Интуитивен и лесен за користење SmartTouch Display, - Иновативно перално поле за...
Results 43 - 48 of 135Show:     Items Per Page