UF-XL

Availability:in stock 1 item(s)
Product Code:UF-XL Winterhalter
Професионална машина за миење пекарски- слаткарски прибор, производ на WINTERHALTER- Германија,тип UF-XL *моќен систем за миење со регулација на притисокот VARIO POWER, *систем за филтрација на нечистотиите во водата за миење со Mediamat Cyclo, *опција за ладно пред-миење, *врата која се свиткува надолу за полесно чистење и вадење и ставање на садовите, *Контролен панел со екран на допир, и ракување само преку едно копче, кое ги менува боите во зависност од состојбата во која е машината, * вградени дозатори за течен детергент за миење и плакнење со усисни сонди, *вградена пумпа за одвод на вода, *вградена пумпа за висок притисок при плакнењето, *Елипсовидни перални полиња изработени од инокс, димензија на корпата 1305 x 672 мм, влезна висина 800 мм
Модел UF-L
Корпа 1305 x 672 мм

Теоретски капацитет Стандард:
12 / 24 / 40 корпи/ час
Чиста влезна висина: 800 мм
за GN 2/1 и 60 x 80 см плехови
потрошувачка на вода: 7,0 литриДимензии: 1468 х 870 х 1870 ммВисина Energy: 2060 mm
Висина отворена: 2230 мм
Ел. Моќ:17,5 kW/ 400V

Опционално сите модели се достапни и како Energy Plus:

За заштеда на енергија!

Нема пареа во работниот простор!

За загревање ја користат отпадната вода и врелата пареа која излегува од машината!