Модел UF-L

Availability:out of stock 0 item(s)
Product Code:
корпа 1305

 

Модел UF-L

Корпа 612 x 672 мм
Теоретски капацитет Стандард:
12 / 24 / 40 корпи/ час
Чиста влезна висина: 800 мм
за GN 2/1 и 60 x 80 см плехови
потрошувачка на вода: 4,7 литри
Димензии: 775 х 870 х 1870 мм
Висина Energy:
2060 mm
Висина отворена: 2230 мм
Ел. Моќ:17,5 kW/ 400V