МТR- Машина за миење садови со пренос на корпи

Availability:in stock 1 item(s)
Product Code:MTR
МТR- Машина за миење садови со пренос на корпи Моќна машина за миење садови направена по мерка. За миење големи количини на садови. Економична и сигурна. И сè си доаѓа на свое место.

Kапацитет: до 660 корпи/ час

(до 11.880 чинии/ час)

Програми: 3

Хигиенски дизајн:
Хигиенски грејач
Програма за само-чистење
Врата која се отвора за 180°
Резервоар со заоблени агли
Хигиенски заден панел

Лесна за користење:

Паметен екран на допир
поставен во горната зона
Лесно чистење
Напредна контрола на застоите
Приказ на температурата

Опремена со:

4- кратен систем за филтрација
Поврат на енергијата (опција)
Топлотна пумпа (опција)
Зона за предмиење (опција)
Зона на главно миење
Зона на плакнење
Зона на тројно плакнење
Зона на сушење со воздух (опција)
Активирање на миењето со корпа

*Минимум простор за монтажа од 1575 мм