CTR- Компактна машина за миење садови со пренос на корпи

Availability:in stock 1 item(s)
Product Code:CTR
CTR- Компактна машина за миење садови со пренос на корпи Моќна технологија за миење на големи количини на садови. Различни типови на садови преку целиот ден. Произведени според специфичните барања за ефикасен процес на миење.

Капацитет: до 195 корпи/ час

(до 3510 чинии/ час)

Програми: 3

Хигиенски дизајн:
Хигиенски грејач

Програма за само-чистење

Врата која се отвора за 180°

Резервоар со заоблени агли

Хигиенски заден панел

Лесна за користење:Паметен екран на допир
поставен во горната зона

Лесно чистење

Напредна контрола на застоите

Приказ на температурата

Опремена со:4- кратен систем за филтрација

Поврат на енергијата (опција)

Зона за предмиење (опција)

Зона на главно миење

Зона на плакнење

Зона на сушење со воздух (опција)

Активирање на миењето со корпа

*Минимум простор за монтажа од 1400 мм