UC-L

Availability:in stock 1 item(s)
Product Code:
Подпултна машина за миење садови, WINTERHALTER, UC-L Masterpiece, димензија на корпа 500 х 500 мм, чиста влезна висина 404 мм, 3 програми+1 брз програм- 66 корпи/час, капацитет 24 / 28 / 40 корпи/ час, - Интуитивен и лесен за користење SmartTouch Display, - Иновативно перално поле за исклучителни резултати и намалена потрошувачка на вода, - потрошувачка на вода 2,2 литри по циклус, - Опремена е со системот VarioPower за регулирање на притисокот при миење на различни типови на садови, вградени дозатори за течен детергент и средство за плакнење, вградена пумпа за висок притисок, термостоп, медиамат, 4-кратен систем на филтрирање на водата во танкот, вградена пумпа за одвод на водa, електрична сила: 7,9 kW/400V, можност за преклоп 3,2 kW/230V. Димензии 600/630/820 мм.
Модел UC-L
Корпа 500 х 500 мм
Чиста влезна висина: 404 мм
потрошувачка на вода:
2,2 литри/ Стандард
2,0 литри/ Eкo
3,4 литри/ Cool
Димензии:
600 х 603 х 810 мм
Ел. Моќ:
3,2 kW/ 230V
7,9 kW/400V