PT-M

Availability:in stock 1 item(s)
Product Code:PT-M

Product Dimensions and Weight

Product Length: 635.0000MM
Product Width: 750.0000MM
Product Height: 1515.0000MM
Машина за миење садови со хауба, производ на WINTERHALTER- Germany, модел PT-L , капацитет: 44/32/22 корпи/час и брз програм 72 корпи/ час, +програм за самочистење, големина на корпа 500 х 500 мм, чиста влезна висина: 440 мм, двоѕидна хауба за топлотна и ѕвучна изолација, елипсовидни полиња за миење и плакнење, Vario Power- автоматско прилагодување на притисокот за миење во зависност од садовите, изменувач на топлина преку отпадната вода со што се штеди 10% енергија, 4- кратен систем за филтрирање на водата за миење со Mediamat Cyclo, капацитет на резервоарот: 35 литри, вградена пумпа за висок притисок со без-притисен бојлер, вградена пумпа за одвод на вода, вградени дозатори за течни детергенти, ракување преку екран на допир преку јасни и разбирливи знаци, потрошувачка на вода: 2,4 литри, ел. моќ: 14,7 kW/400V. Дим. 635 х 750 х 1510-1990 мм
Модел PT-MКорпа 500 х 500 мм

Чиста влезна висина: 440 ммпотрошувачка на вода:

2,4 литри
Димензии:

635 х 750 х 1515 мм
Висина отворена: 1995 мм
Ел. Моќ:14,7 kW/ 400V

Сите модели се достапни и како Energy Plus:

За заштеда на енергија!

Нема пареа во работниот простор!

За загревање ја користат отпадната вода и врелата пареа која излегува од машината!