PT-500

Availability:in stock 1 item(s)
Product Code:PT-500
Машина за миење садови со хауба, WINTERHALTER- Германија, модел РТ-500 Теоретски капацитет:60/30/15 корпи/час Напон: 400V Корпа 500 х 500 мм Снага: 9,1/ 13,2/ 14,7 kW греење на бојлерот: 10,8 kW Висина на отворот: 440 mm Вградено: Пумпа за висок притисок при плакнење 4- кратен систем за филтрирање на водата за миење. Пумпа за одвод на водата Дозирна пумпа за течен детергент Дозирна пумпа за средство за плакнење Систем за активна контрола на енергијата Потрошувачка на вода: 2,4 литри/ циклус, Димензии: 635/750/1485 мм

Модел PT-500
Корпа 500 х 500 мм


Чиста влезна висина: 440 мм


потрошувачка на вода: 2,4 литри


Димензии:
635 х 750 х 1485 мм

Висина отворена: 1985 мм

Ел. Моќ:14,7 kW/ 400V