UF-M

Availability:in stock 1 item(s)
Product Code:UF-M WINTERHALTER
Професионална машина за миење пекарски- слаткарски прибор, производ на WINTERHALTER- Германија,тип UF-М *моќен систем за миење со регулација на притисокот VARIO POWER, *систем за филтрација на нечистотиите во водата за миење со Mediamat Cyclo, *опција за ладно пред-миење, *врата која се свиткува надолу за полесно чистење и вадење и ставање на садовите, *Контролен панел со екран на допир, и ракување само преку едно копче, кое ги менува боите во зависност од состојбата во која е машината, * вградени дозатори за течен детергент за миење и плакнење со усисни сонди, *вградена пумпа за одвод на вода, *вградена пумпа за висок притисок при плакнењето, *Елипсовидни перални полиња изработени од инокс, димензија на корпата 612 х 672 мм, влезна висина 640 мм, капацитет- 3 програми- 40/ 24/ 12 корпи/час, потрошувачка на вода по циклус: 4,7 литри, греење бојлер: 10,2 kW, греење резервоар: 5 kW, вкупна приклучна моќ:16.3 kW/400V,

Модел UF-M
Корпа 612 x 672 мм

Теоретски капацитет

Стандард: 12 / 24 / 40 корпи/ часЧиста влезна висина: 640 мм
за GN 2/1 и 40 х 60 см плехови
потрошувачка на вода: 4,7литриДимензии: 775 х 870 х 1710 ммВисина Energy: 1900 mm
Висина отворена: 1990 мм
Ел. Моќ:17,5 kW/ 400V

Опционално сите модели се достапни и како Energy Plus:

За заштеда на енергија!

Нема пареа во работниот простор!

За загревање ја користат отпадната вода и врелата пареа која излегува од машината!