CombiMaster XS

Availability:out of stock 0 item(s)
Product Code:CM XS
Парно-Конвекциска печка RATIONAL CombiMaster XS
CombiMaster XS
Електричен:
Капацитет: 6 x 2/3 GN
Продуктивност: 20-80 оброци
Надолжно полнење на: 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN
Ширина: 655 mm
Длабочина: 555 mm
Висина: 567 mm
Довод на вода : R 3/4 ″
Одвод на вода: DN 40
Тежина: 72 kg
Приклучна моќ: 5.7 kW
Осигурувачи: 3 x 10 A
Приклучен напон: 3 NAC 400 V
Моќност при сува топлина: 5.4 kW
Моќност при пареа: 5.4 kW