iVario Pro 2-SiVario Pro 2-S

iVario Pro 2-s

Availability:in stock 1 item(s)
Product Code:iVario Pro 2-S
Мулти функционален апарат за готвење iVario Pro 2-s
iVario Pro 2-S
Број на оброци: 50-100
Капацитет: 2 х 25 литри
Корисна површина за печење: 19 dmᶾ
Димензии: 1100 х 938 х 485 мм
(1080 мм со постолје)
Приклучна сила: 21 kW
Приклучен напон: 400V/3N/AC- 32A
Довод на вода: R3/4"
Oдвод на вода: DN40
Тежина: 134 кг

Примери за капацитет на оброци:
Пудинг 15 л по сад/ час
Таљатели (суви) 10 кг по сад/ час
Леќа (сушена): 6 кг по серија по сад
Ориз (сув) 7 кг по серија/ час
Варена шунка 14 кг по сад
Помфрит 22 кг по сад/ час
Запржување гулаш 4 кг по серија по сад
Рибји прсти(замрзнати) 22 кг по сад/ час
Плескавици 130 парчиња по сад на час
Омлети 120 порции по сад на час