iCombi pro XS

Availability:out of stock 0 item(s)
Product Code:icp XS

Product Dimensions and Weight

Product Length: 655.0000MM
Product Width: 555.0000MM
Product Height: 567.0000MM
Product Weight: 72.0000KG
Units in box: 1
Апарат за готвење - конвектомат iCombi Pro XS
14d.gif

iCombi Pro XS e најмалиот апарат на RATIONAL AG од серијата iCombi Pro кој ги има сите карактеристики како и поголемите.

iCombi Pro XS
Електричен:
Капацитет: 6 x 2/3 GN
Продуктивност: 20-80 оброци
Надолжно полнење на: 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN
Ширина: 655 mm
Длабочина: 555 mm
Висина: 567 mm
Довод на вода : R 3/4 ″
Одвод на вода: DN 40
Тежина: 72 kg
Приклучна моќ: 5.7 kW
Осигурувачи: 3 x 10 A
Приклучен напон: 3 NAC 400 V
Моќност при сува топлина: 5.4 kW
Моќност при пареа: 5.4 kW