Апарат за готвење iCombi Pro 20-2/1

Availability:out of stock 0 item(s)
Product Code:icp 20-2/1

Product Dimensions and Weight

Product Length: 1082.0000MM
Product Width: 1117.0000MM
Product Height: 1807.0000MM
Product Weight: 336.0000KG
Апарат за готвење- конвектомат iCombi Pro 20-2/1
iCombi Pro 20-2/1
Електричен:
Капацитет: 20 x 2/1 GN
Продуктивност: 300-500 оброци
Надолжно полнење на:
1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN
Ширина: 1082 mm
Длабочина: 1117 mm
Висина:1807 mm
Довод на вода : R 3/4 ″
Одвод на вода: DN 50
Тежина: 336 kg
Приклучна моќ: 67,9 kW
Осигурувачи: 3 x 100 A
Приклучен напон: 3 NAC 400 V
Моќност при сува топлина: 66 kW
Моќност при пареа: 54 kW
Youtube Video