iVario Pro XL

Availability:out of stock 0 item(s)
Product Code:iVario Pro XL

Product Dimensions and Weight

Product Length: 10.0000M
Product Weight: 10.0000KG
Мулти-функционален апарат за готвење RATIONAL iVario Pro XL
Испорака 20-25 дена

 

iVario Pro XL
Број на оброци: 100-500
Капацитет: 150 литри
Корисна површина за печење: 59 dmᶾ
Димензии: 1365 х 894 х 608 мм
(1078 мм со постолје)
Приклучна сила: 41 kW
Приклучен напон: 400V/3N/AC -63 A
Довод на вода: R3/4
Одвод на вода: DN50
Тежина: 236 кг
Примери за капацитет на оброци:
Пудинг 100 л/ час
Таљатели (суви) 54 кг/ час
Леќа (сушена): 30 кг по серија
Ориз (сув) 30 кг по серија
Варена шунка 70 кг
Помфрит 58 кг/ час
Запржување гулаш 20 кг по серија
Гулаш (под притисок) 70 кг
Рибји прсти(замрзнати) 97 кг / час
Плескавици 490 парчиња/час
Омлети 450 порции/ час