iVario Pro L

Availability:out of stock 0 item(s)
Product Code:iVario Pro L

Product Dimensions and Weight

Product Length: 10.0000M
Product Weight: 10.0000KG
Мулти- функционален апарат за готвење iVario Pro L
iVario Pro L
Број на оброци: 100-300
Капацитет: 100 литри
Корисна површина за печење: 39 dmᶾ
Димензии: 1030 х 894 х 608 мм
(1078 мм со постолје)
Приклучна сила: 27 kW
Приклучен напон: 400V/3N/AC -40A
Довод на вода: R3/4
Одвод на вода: DN50
Тежина: 196 кг
Примери за капацитет на оброци:
Пудинг 60 л/ час
Таљатели (суви) 36 кг/ час
Леќа (сушена): 20 кг по серија
Ориз (сув) 20 кг по серија
Варена шунка 45 кг
Помфрит 39 кг/ час
Запржување гулаш 12 кг по серија
Гулаш (под притисок) 45 кг/ час
Рибји прсти(замрзнати) 65 кг / час
Плескавици 340 парчиња/час
Омлети 300 порции/ час