Results 19 - 24 of 135Show:     Items Per Page
 • Sold
  iVario Pro XL iVario Pro XL
  Мулти-функционален апарат за готвење RATIONAL iVario Pro XL
 • Sold
  iVario Pro L iVario Pro L
  Мулти- функционален апарат за готвење iVario Pro L
 • product06 product06
  UC-XL Winterhalter Подпултна машина за миење садови, со можност за миење и пекарски плехови 600 х 400 мм
 • ucl WH logo
  Подпултна машина за миење садови, WINTERHALTER, UC-L Masterpiece, димензија на корпа 500 х 500 мм, чиста влезна висина 404 мм, 3 програми+1 брз програм- 66 корпи/час, капацитет 24 / 28 / 40 корпи/ час, - Интуитивен и лесен за користење...
 • UCS WH logo1
  Подпултна машина за миење чаши и чинии, WINTERHALTER, UC-S Masterpiece, димензија на корпа 400 х 400 мм, чиста влезна висина 309 мм, 3 програми+1 брз програм- Интуитивен и лесен за користење SmartTouch Display, - Иновативно перално поле за...
 • ucm WH logo2
  Подпултна машина за миење садови, WINTERHALTER, UC-M Masterpiece, димензија на корпа 500 х 500 мм, чиста влезна висина 309 мм, 3 програми+1 брз програм- 66 корпи/час, капацитет 24 / 28 / 40 корпи/ час, - Интуитивен и лесен за користење SmartTouch...
Results 19 - 24 of 135Show:     Items Per Page