Машини за миење кујнски прибор (МАК-ОПРЕМА)

Results 1 - 3 of 3Show:     Items Per Page
  • UF-L UF-L
    WINTERHALTER UF-L машина за миење кујнски прибор, особено погодна за миење алати и прибор во месарници, кланици, пекарници. Можност за миење на пекарски плехови со димензии 600 х 800 мм.
  • UF-M UF-M
    Професионална машина за миење пекарски- слаткарски прибор, производ на WINTERHALTER- Германија,тип UF-М *моќен систем за миење со регулација на притисокот VARIO POWER, *систем за филтрација на нечистотиите во водата за миење со Mediamat...
  • UF-XL WH logo64
    Професионална машина за миење пекарски- слаткарски прибор, производ на WINTERHALTER- Германија,тип UF-XL *моќен систем за миење со регулација на притисокот VARIO POWER, *систем за филтрација на нечистотиите во водата за миење со Mediamat...
Results 1 - 3 of 3Show:     Items Per Page