Фирмата МАК-ОПРЕМА ДООЕЛ Скопје, е основана во 1996 година. Наша главна цел во сите овие години е да ви го понудиме најдоброто од светот на професионалната угостителска опрема согласно вашите потреби. 

 


Категории