P500- Машина за миење садови

Availability:in stock 1 item(s)
Product Code:P500- Classeq
P500- Машина за миење садови * LED дисплеј со приказ на температурите * Едноставно користење со само 2 копчиња * Стандардно се вградено: * Пумпа за одвод на вода * Пумпа за висок притисок * Дозатори за детергент и средство за плакнење

МоделP500

Проточна машина за миење чинии

Корпа:500 х 500 мм

3 програми: 1,5/ 3/ 5 минути

Капацитет до 40 корпи/час

или 720 чинии/ час

Потрошувачка на вода

при плакнење: 3,25 литри

Ел. Моќ: 6,68 kW/400V

Димензии: 635 х 712 х 1460 мм

Тежина: 130 кг