G400- Машина за миење чаши

Availability:in stock 1 item(s)
Product Code:G400 Classeq
G400- Машина за миење чаши LED дисплеј со приказ на температурите Едноставно користење со само 2 копчиња Стандардно се вградено: Пумпа за одвод на вода Пумпа за висок притисок Дозатори за детергент и средство за плакнење
МоделG400
Машина за миење чаши

Корпа:400 х 400 мм
2 програми: 1,5 мин и 2 мин

Капацитет до 40 корпи/час

или 600 чаши/ час

Потрошувачка на вода

при плакнење: 3,0 литри

Ел. Моќ: 2,85kW/230V

Димензии: 450 х 517 х 760 мм

Тежина: 34 кг