D500- Машина за миење чинии

Availability:in stock 1 item(s)
Product Code:D500- Classeq

Product Dimensions and Weight

Product Weight: 44.0000KG
Units in box: 1
D500- Машина за миење чинии * LED дисплеј со приказ на температурите * Едноставно користење со само 2 копчиња * Стандардно се вградено: * Пумпа за одвод на вода * Пумпа за висок притисок * Дозатори за детергент и средство за плакнење
МоделD500
Машина за миење чинии

Корпа:500 х 500 мм
3 програми: 2/ 3/ 5 минути

Капацитет до 30 корпи/час

или 540 чинии/ час

Потрошувачка на вода

при плакнење: 3,0 литри

Ел. Моќ: 6,58 kW/400VДимензии: 550 х 605 х 830 мм

Тежина: 44 кг