CLASSEQ Машини за миење садови (МАК-ОПРЕМА)

classeq logo

Професионални машини за миење садови

Англиско производство, врвен квалитет.

*LED дисплеј со приказ на температурите

*Едноставно користење со само 2 копчиња

*Стандардно се вградено:

*Пумпа за одвод на вода

*Пумпа за висок притисок

*Дозатори за детергент и средство за плакнење


Results 1 - 3 of 3Show:     Items Per Page
  • D500 D500
    D500- Машина за миење чинии * LED дисплеј со приказ на температурите * Едноставно користење со само 2 копчиња * Стандардно се вградено: * Пумпа за одвод на вода * Пумпа за висок притисок * Дозатори за детергент и средство за плакнење
  • G400 G400
    G400- Машина за миење чаши LED дисплеј со приказ на температурите Едноставно користење со само 2 копчиња Стандардно се вградено: Пумпа за одвод на вода Пумпа за висок притисок Дозатори за детергент и средство за плакнење
  • P500A P500A
    P500- Машина за миење садови * LED дисплеј со приказ на температурите * Едноставно користење со само 2 копчиња * Стандардно се вградено: * Пумпа за одвод на вода * Пумпа за висок притисок * Дозатори за детергент и средство за плакнење
Results 1 - 3 of 3Show:     Items Per Page