Апарат за зреење месо Dry-Ager

Availability:in stock 1 item(s)
Product Code:DX1000S Premium

Product Dimensions and Weight

Product Length: 70.0000CM
Product Width: 74.2000CM
Product Height: 165.0000CM
Апарат за зреење месо Dry Ager DX 1000 S Premium

Фрижидер за суво зреење на месо DX 1000® Premium S
ОРИГИНАЛ!!!

DRY AGER DX 1000® Premium S е комплетен професионален ладилник за суво стареење месо, опремен со сите функции за суво зреење и не бара поврзување со вода или резервоар. Во исто време, изгледа добро како што функционира. Безвременски модерен дизајн однадвор – висока прецизност, софистицирана технологија однатре: Занаетчиството се среќава со високата технологија.

Со својот волумен од 100 kg месо, DRY AGER DX 1000 Premium S е доволно голем за да бидете навистина креативни. Ги привлекува погледите во секој супермаркет, месарница, ресторан, хотел итн. Фрижидерот за суво зреење е погоден за ефикасно зреење на поголеми количини. Фрижидерот за суво зреење може да се постави самостојно или лесно да се вгради во ѕид.