iVario- мулти функционални апарати за готвење (МАК-ОПРЕМА)

ivario ribs
iVario Pro.

Нова сила во кујната.Изгледа како кипер- тава, но може да направи многу повеќе: варење, пржење, фритирање и готвење под притисок - iVario Pro ги заменува буквално сите конвенционални уреди за готвење, бидејќи има моќ: Неговата единствена технологијата за греење ја комбинира моќта со прецизноста. Затоа што го има интелигентни асистенти за готвење, кои мислат, учат и поддржуваат. Затоа што е до 4 пати побрз, бара до 40% помалку енергија на многу помал простор во споредба со конвенционалните уреди за готвење. Или со други
зборови, затоа што може. За извонреден квалитет на храна без проверка или
надзор.

Пријавете се на нашите презентации со готвење во живо:

на е-маил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

или на телефон: +389 22 430 777

Преземете го каталогот тука.

Results 1 - 4 of 4Show:     Items Per Page
Results 1 - 4 of 4Show:     Items Per Page