Само услужни линии (МАК-ОПРЕМА)

Self_service_a

Располагаме со широк спектар на само-услужни линии за објекти како за масовна исхрана (фабрички мензи, болници, кантини) така и за ресторани, ресторани за готвени јадења, храна за носење итн.

Јавете ни се, го имаме вистинското решение за Вас: 02/2430-777 или пишете ни на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

There are no products in this category.