Пица опрема (МАК-ОПРЕМА)

pizza oprema

Пица опрема- нудиме комплетни решенија за опремување на вашата пицерија:

- Пица печки,

- Миксери за тесто,

- Разладни пултеви, 

- Разладни салатери,

- Лопатки за пица,

- Апарати за формирање тесто,

- Машини за рендање кашкавал

- Кутии за пица тесто,

- Кутии за достава на пица, и тн.

Јавете ни се, го имаме вистинското решение за Вас: 02/2430-777 или пишете ни на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Results 1 - 1 of 1Show:     Items Per Page
Results 1 - 1 of 1Show:     Items Per Page