Неутрална опрема (МАК-ОПРЕМА)

BM72

Во секоја угостителска кујна од големо значење е неутралната опрема- да биде ергономски изработена, квалитетна, безбедна за работа и лесна за чистење!

Нудиме токму таква:

Работни маси со или без долна полица,
Отворени и затворени пултеви,
Маси со фиоки, водилки и кипери,
Топли маси,
Топли водени купки- bains-marie,
Затворени ормани,
Садопери,
маси за одцедување,санитарни мијалници,
рафтови
конзолни полици и висечки орманчиња,
Подни сифони,
Дополнителна неутрална опрема (на пр. Мостови, славини, трупци за месо).

Јавете ни се, го имаме вистинското решение за Вас: 02/2430-777 или пишете ни на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Results 1 - 6 of 14Show:     Items Per Page
Results 1 - 6 of 14Show:     Items Per Page