Плинска скара со вода Т30

Availability:in stock 1 item(s)
Product Code:Т30
Плинска скара со вода под решетките Т30 - печење на решетки со што се добиваат шари и вкус како "скара на ќумур" - испраувањето од водата го омекнува продуктот -Помалку чадење и маснотии- маснотиите капат во водата.

Плинска скара со вода под решетките модел Т30

3 грејни полиња

инокс или гусани решетки

димензии: 113 x 63 x 43 cm