Плински шпорет со рерна

Availability:in stock 1 item(s)
Product Code:PS-T47-9/1
Плински шпорет со електрична или плинска рерна. Рерните се комплетно изработени од инокс Aisi304. Високо-ефикасните горилници обезбедуваат брзина и економичниост при готвењето.
Плински шпорет

со 4 плински горилника,

доле електрична или плинска рерна по избор,Дим. 800 х 700 х 900 мм

Дим. 800 х 900 х 900 мм