Рачни миксери- блендери

Availability:in stock 2 item(s)
Product Code:SIRMAN
Професионален Рачен миксер

Професионални рални миксери од SIRMAN- Италија, моќни, со ергономска рачка, ножеви од инокс, робусни и ефикасни.