Планетарен миксер 7Л син

Availability:in stock 1 item(s)
Product Code:MPM 7L blue pastel

Product Dimensions and Weight

Product Length: 24.0000CM
Product Width: 42.5000CM
Product Height: 42.5000CM
Product Weight: 16.0000KG
Units in box: 1
Планетарен миксер 7Л син

Професионален планетарен миксер наменет за слаткарство, со инокс лонец од 7 литри и 11 брзини за мешање. Се испорачува со 3 алатки. Сина боја.

Електрична моќ: 350W/ 230V.