Тостер за вафли- единечен

Availability:in stock 1 item(s)
Product Code:09374200

Product Dimensions and Weight

Product Length: 30.0000CM
Product Width: 38.0000CM
Product Height: 26.0000CM
Product Weight: 11.0000KG
Тостер за вафли- единечен

Професионален тостер за вафли, белгиски тип, класик, за 2 парчиња, со тајмер и термостат од 50-300С.  Плочите за печење се алумински со нелеплива облога.

Ел. моќ: 1,75 kW/230V.