Тостери  (МАК-ОПРЕМА)

maxima-contact-griddle-mcg-big-gr

Високо квалитетни тостери со ребрасти гусени плочи. Куќиште и рачка изработени од некорозирачки челик. Достапни како  еднинечни, панини и двојни.

There are no products in this category.