All for Joomla All for Webmasters

ЗА НАС

МАК-ОПРЕМА е овластен застапник за WINTERHALTER gmbh- Германија, професионални системи и машини за миење садови. МАК-ОПРЕМА е преселена на нова локација во Горно Лисиче, на патот од Горно кон Долно Лисиче, веднаш на почетокот.

logo mak

Почитувани посетители, добредојдовте на нашата веб страница.
Овде ќе ги пронајдете сите информации за нашите производи.

Горно Лисиче бр. 208, Скопје

Е-маил Промоции

Без грижа, не спамираме :)