All for Joomla All for Webmasters

ПРОИЗВОДИ

logo rational - Парно конвекциски печки

proizvod1

 

 

proizvod2

Бидејки само SelfCookingCenter® 5 Senses:

 Чувствува:
Ги чуствува моменталните  услови во комората за печење и конзинстентноста на храната.

Препознава:
Ја препознава големината, количината, состојбата на производот и го пресметува печењето.

Размислува:
Мисли однапред, и одлучува за идеалното готвење за добивање на вашиот посакуван резултат од истото.

Учи:
Ги учи вашите најсакани навики за готвење и ги имплентира.

Комуницира:
Комуницира со вас и покажува што прави вашиот RATIONAL за да ги имплементира вашите спецификации.

 

 

 

logo whСпецијалист за машини за миење садови

Интернационален успех
Најдобри технологии на системите за миење садови.

Winterhalter  е специјалист  за комерцијални машини и системи за миење садови. Совршените резултати за чистење се гарантирани од машините за миење на садови, производите  за чистење, уредите за третирање на водата и корпите за садови. Winterhalter производите се карактеризираат со својата иновација, ефикасност , едноставност на користење и резултатите кои што ги даваат со децении во професионалните кујни.

Низ целиот свет,  комплетниот спектар на фирми кои се занимаваат со производство на храна и угостителските објекти се потпираат на името Winterhalter и неговите производи за миење садови.

Winterhalter е основан во 1947 година од страна на  Кarl Winterhalter  во Friedrichshafen, Јужна Германија. Денес Jürgen и Ralph Winterhalter син и внук на основачот ја водат семејната компанија. Со повеќе од 1000 вработени низ целиот свет, оваа компанија управувана од сопствениците  е еден од глобалните играчи во комерцијалната угостителска индустрија.

Седиштето на компанијата се наоѓа во Meckenbeuren Германија во близина на езерото Констанца. Дополнителни фабрики  се отворени во Endingen ( Германија ), Rüthi   ( Швајцарија ). Winterhalter е застапен низ цел свет во повеќе од 70 подружници или партнери.

“ Успехот е секогаш тимска работа “ е мотото на компанијата исковано од страна на основачот Кarl Winterhalter. Ова мото се рефлектира и денес во нашиот управувачки принцип и е активно следено од нашите партнери и вработени.

proizvod3proizvod4proizvod5proizvod6proizvod7

 

 

Ледомати - ICEMATIC

 

proizvod8

 

 

 

proizvod9proizvod10

 

ICEMATIC Италија,
- врвен квалитет
- инокс надворешност
- лесни за користење и одржување
- не е потребно омекнување на водата
- Воздушно или водено ладење
- Коцка 17 гр.
- филтер за кондензаторот

 

 

Неутрална опрема - NAIKS- Sloveniа

Неутрална опрема со врвен словенски квалитет, садопери, мијалници, работни маси, пултеви, висечки елементи, рафтови, конзолни полици и се друго што е потребно за една современа кујна

proizvod11proizvod12

 

 ALPFRIGO Разладни уреди

proizvod13proizvod14

 

 

CM 700 SS

710x800x2000

650

150

-2 / +8

425

230/50

4.2

4

R 404a

CN 700 SS

710x800x2000

650

162

-18 / -24

600

230/50

10.9

4

R 404a

CM 700 SS SV

710x800x2000

650

160

-2 / +8

425

230/50

5.3

4

R 404a

CN 700 SS SV

710x800x2000

650

170

-18 / -24

700

230/50

14.7

4

R 404a

 

Вертикални ормани за ладење и замрзнување тип 700
    димензии: 710 x 800 x 2000 mm
    температура: -2/+8C
    Инокс изработка внатре и надвор.
    70 мм изолација
    4 полици
    брава за заклучување
    внатрешно осветлување

 

 Двокрилни ладилни и ормари за замрзнување тип 1400

 

proizvod15proizvod16

 

CM 1400 SS

1420x800x2000

1300

230

-2 / +8

640

230/50

5.3

8

R 404a

CN 1400 SS

1420x800x2000

1300

245

-18 / -24

700

230/50

14.2

8

R 404a

CM 1400 SS SV

1420x800x2000

1300

250

-2 / +8

530

230/50

6.1

8

R 404a

CN 1400 SS SV

1420x800x2000

1300

270

-18 / -24

900

230/50

17.5

8

R 404

 

 

Миксери за тесто и слаткарство

 

proizvod17

 

 

 

 Миксери за тесто

PRISMAFOOD Италија
капацитет: 5- 42 kg тесто
со 1 или 2 брзини

 

 

IPSO - Alliance Laundry Systems LLC
            Профеционални машини за перални
Серија IY
proizvod18

 

 

- Самостоечки со висока центрифуга
- Преден и горен панел од некорозирачки челик, страници црни
- Барабан и када од некорозирачки челик
- Aries- Микропроцесорски програматор лесен за користење
- Патентиран сад за детергенти
- Голем одвод за вода 76 mm
- Лесен пристап до сите витални делови од предната страна
- Голема врата за полесно ставање и вадење на вешот

 

 

 

Печки за пица

 

Печки за пица FIMAR spa , SIRMAN srl  и др.

proizvod20

 

 

 

Двотетажна печка за пица
Комора 61 х 61 х 14 см
за 2 х 4 пици Ф-30 см
ел. снага 8,4 kW/ 400V
со термометар и осветлување за секоја од печките
преден дел изработен од инокс.

 

 

 

proizvod21

 

 Едноетажна печка за пица
Комора 61 х 61 х 14 см
за 4 пици Ф-30 см
ел. снага 4,2 kW/ 400V
со термометар и осветлување
преден дел изработен во рустикална варијанта.

 

 

kogastlogo

 

KOGAST термичка опрема
                                                                        
Kogast Grosuplje d.d.

 

Компанијата Kovinastroj Gastronom, фабрика за угостителска опрема АД, Гросупље, Словенија, е основана 1960 година. Потоа прераснува во најголема фирма во Словенија во оваа област. Од самиот почеток компанијата ги монтира своите производи на лице место.
Во 2002 година го имплементира својот скратен назив, сега добро познат KOGAST Grosuplje d.d.
Производствената програма вклучува широк асортиман на угостителска опрема. Покрај стандардната програма, исто така се произведува и опрема по нарачка според специјалните барања на купувачите. Основните насоки при дизајнирањето се базираат на: оперативната доверливост, робусната конструкција, пријатна за користење и опрема која штеди енергија.
Термичката опрема се нуди како електрична, така и на гас, вклучувајќи штедливи уреди како на пример индукциски шпорети, компјутерски контролирани казани за готвење и скари со водена кадичка. Опремата е произведена и сертифицирана според Европските CE стандарди.
Покрај тоа што е и производител, компанијата нуди и проектирање на кујни и испорачува кујни по принципот клуч на рака.

proizvod22  proizvod23   proizvod24  proizvod25
 Електричен  шпорет  Скара со рамна плоча од тврд хром  Плински/ комбиниран шпорет  Плински шпорет без рерна
proizvod26 proizvod27    
Единечна фритеза
дим. 400 х 700 х 900 мм
или 400 х 900 х 900 мм
11,1 kW/400V
Столна фритеза 800 х 700 мм    

 

 

 

logo mak

Почитувани посетители, добредојдовте на нашата веб страница.
Овде ќе ги пронајдете сите информации за нашите производи.

Горно Лисиче бр. 208, Скопје

Е-маил Промоции

Без грижа, не спамираме :)