Results 25 - 30 of 135Show:     Items Per Page
 • PT500 otv PT500 zatv
  Машина за миење садови со хауба, WINTERHALTER- Германија, модел РТ-500 Теоретски капацитет:60/30/15 корпи/час Напон: 400V Корпа 500 х 500 мм Снага: 9,1/ 13,2/ 14,7 kW греење на бојлерот: 10,8 kW Висина на отворот: 440 mm Вградено: Пумпа...
 • PTM otv PTM zatv
  Машина за миење садови со хауба, производ на WINTERHALTER- Germany, модел PT-L , капацитет: 44/32/22 корпи/час и брз програм 72 корпи/ час, +програм за самочистење, големина на корпа 500 х 500 мм, чиста влезна висина: 440 мм, двоѕидна хауба...
 • PT-L otv PTL zatv
  Машина за миење садови со хауба, производ на WINTERHALTER- Germany, модел PT-L , капацитет: 44/32/22 корпи/час и брз програм 72 корпи/ час, +програм за самочистење, големина на корпа 500 х 500 и 500 х 600 мм, чиста влезна висина: 440...
 • PT XL zatv PT-XL otv
  Машина за миење садови со хауба, производ на WINTERHALTER- Germany, модел PT-XL , капацитет: 44/32/22 корпи/час и брз програм 72 корпи/ час, +програм за самочистење, големина на корпа 500 х 500 и 500 х 600 мм, чиста влезна висина: 440...
 • CTR CTR
  CTR- Компактна машина за миење садови со пренос на корпи Моќна технологија за миење на големи количини на садови. Различни типови на садови преку целиот ден. Произведени според специфичните барања за ефикасен процес на миење.
 • MTR MTR
  МТR- Машина за миење садови со пренос на корпи Моќна машина за миење садови направена по мерка. За миење големи количини на садови. Економична и сигурна. И сè си доаѓа на свое место.
Results 25 - 30 of 135Show:     Items Per Page