C151- Средство за чистење скари и конвектомати

Availability:in stock 500 item(s)
Product Code:C151

Product Dimensions and Weight

Product Weight: 10.0000KG
C151- Средство за чистење скари и конвектомати Средство за чистење скари Алкално, моќно средство за чистење шпорети, печки и конвектомати

Пакување: 0,75 лит со прскалка

канта 10 литри

Преземете Безбедносен лист тука.

Нарачки на тел. 02/2430-777