C122- Растворувач на маснотии

Availability:in stock 300 item(s)
Product Code:C122

Product Dimensions and Weight

Product Weight: 10.0000KG
C122- Растворувач на маснотии Средство за чистење, со висока моќ за растварање на масти и маснотии од сите тврди, алкално отпорни површини

Пакување: 0,75 лит со прскалка

Канта 10 лит.

Преземете Безбедносен лист тука.

Нарачки на тел. 02/2430-777