B2S- Средство за машинско плакнење на садови

Availability:in stock 1000 item(s)
Product Code:B2S

Product Dimensions and Weight

Product Weight: 10.0000KG
B2S- Средство за машинско плакнење на садови Киселинско средство за плакнење

Пакување 10 литри.

Нарачки на тел. 02/2430-777

Преземете Безбедносен лист тука.